Τελευταίες Ειδήσεις

Νύχτα έντασης σε Μενίδι και Ασπρόπυργο: Στις φλόγες αποθήκη ελαστικών και λεωφορείο


Έκρυθμη ήταν η κατάσταση όλη τη νύχτα σε Ασπρόπυργο και Άνω Λιόσια, με ομάδες Ρομά να προχωρούν σε καταστροφές, διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη. Κλειστή είναι η Περιφερειακή του Αιγάλεω από την Αττική Οδό μέχρι τα διυλιστήρια μετά τα εκτεταμένα επεισόδια.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα Ρομά, περίπου στις 9 το βράδυ, διέρρηξε αποθήκη με ελαστικά που βρίσκεται επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.





Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.


Παράλληλα, νωρίτερα, στα Άνω Λιόσια, νεαροί Ρομά πυρπόλησαν ένα αστικό λεωφορείο. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, στην διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, Ρομά έκαψαν ολοσχερώς ένα αστικό λεωφορείο στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.


Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Στην περιοχή παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.


Άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον οχημάτων της Πυροσβεστικής, που κινούνταν στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω το βράδυ της Τετάρτης.


Η Πυροσβεστική ανέφερε ότι στις 23:12 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε νταλίκα στην περιφερειακή Αιγάλεω. Για την κατάσβεση της έσπευσαν να επιχειρήσουν δύο πυροσβεστικά οχήματα.


Όταν έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν πυρά από αγνώστους και απομακρύνθηκαν άμεσα για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπήρξε τραυματισμός.




Τα δρομολόγια των λεωφορείων προς Άνω Λιόσια διακόπησαν.


Στον Ασπρόπυργο μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους λόγω των καπνών το οποίο ανέφερε: «Καταφύγετε σε κλειστό κτίριο, επικίνδυνοι για την Υγεία καπνοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.