Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Παιδής στο 3ο Thessaly Wine Festival: Είμαστε πάντα κοντά στους τοπικούς οινοποιούς

Στο εξαιρετικά επιτυχημένο Φεστιβάλ Θεσσαλικού Οίνου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βόλο με τον τίτλο 3ο Thessaly Wine Festival, βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας και αποτέλεσε σημείο ανάδειξης τοπικών ποικιλιών οίνου.

Στους χώρους όπου διεξήχθη το 3ο Thessaly Wine Festival βρέθηκαν οινοπαραγωγοί, οινόφιλοι, όπως επίσης επιχειρηματίες της εστίασης και επαγγελματίες του οινικού κλάδου. 

Ο Θανάσης Παιδής είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με τους τοπικούς οινοποιούς, ανταλλάσοντας απόψεις σχετικά με την πορεία σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον. Παράλληλα, συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας Θοδωρή Χατζούλη, εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήριά του για το επίπεδο της διοργάνωσης, ενώ ανέλυσαν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Σε δήλωση του ο Θανάσης Παιδής ανέφερε τα εξής:

«Σε ορόσημο συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και συνάμα γνωριμίας με ένα από τα διαμάντια της θεσσαλικής γης που είναι ο οίνος, εξελίχθηκε η διοργάνωση του 3ου Thessaly Wine Festival.

Στους χώρους του Φεστιβάλ βρέθηκαν στελέχη του οινικού κλάδου, όπως και πολίτες, ώστε να έρθουν σε επαφή με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο θεσσαλικό κρασί.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ΕΣΥΝΕ που είχε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ στεκόμαστε στο πλευρό του φορέα ώστε το Φεστιβάλ να γίνει ετήσιος θεσμός.

Παράλληλα, υπογραμμίζουμε τη διαχρονική στήριξή μας στα οινοποιεία και τους παραγωγούς  της  ευρύτερης περιοχής. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τα τοπικά κρασιά έχουν υψηλή ποιότητα, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και ετικέτες που κερδίζουν σημαντικό μερίδιο στις διεθνείς αγορές.

Με το Φεστιβάλ Θεσσαλικού Οίνου αναδείχθηκε ότι οι δράσεις εξωστρέφειας είναι πλέον μονόδρομος.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε πάντα κοντά στους τοπικούς οινοποιούς, όπως και στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον οινικό τομέα, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία το παραγόμενο προϊόν.

Συνάμα ο θεσσαλικός οίνος μπορεί να αποτελέσει βασικό στοιχείο για τη δημιουργία τουριστικού ρεύματος στην περιοχή, στο πλαίσιο γνωριμίας των επισκεπτών με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των τοπικών οινοποιείων.

Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων όσων επιθυμούν ο θεσσαλικός οίνος να αποτελέσει συστατικό στοιχείο της τοπικής ταυτότητας» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.