Τελευταίες Ειδήσεις

«Σεισμός» στην ομιλία Μικέλη Χατζηγάκη-Γέμισε το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων με 1500 άτομα

Κέρδισε κατά κράτος το «στοίχημα» να γεμίσει ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων ο Μικέλης Χατζηγάκης. Το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο έδωσε το δικό του στίγμα για την επόμενη μέρα στο τόπο, μέσα από μια συμφωνία τιμής με τους πολίτες των Τρικάλων.

Τον Μικέλη Χατζηγάκη προλόγισε με θερμά λόγια η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας για πολλά χρόνια με την οικογένεια Χατζηγάκη. Ανάμεσα στον πολύ κόσμο που παραβρέθηκε, υπήρξαν και πολλοί θεσμικοί παράγοντες του τόπου, όπως ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Μετεώρων και Πύλης Δημήτρης Παπαστεργίου, Θοδωρής Αλέκος και Κώστας Μαράβας, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί άλλοι.

Στην ομιλία του ο Μικέλης Χατζηγάκης εστίασε σε πολλά θέματα της καθημερινότητας των πολιτών, όπως είναι η ενεργειακή κρίση, ο πληθωρισμός και η ακρίβεια, η κλιματική αλλαγή, η πράσινη ανάπτυξη, μέσα από τις τρεις ιδιότητες του ως υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων, ως στέλεχος του ιδιωτικού τομέα και ως νέος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον τόπο του, μεγαλώνοντας εδώ την οικογένεια του. Παράλληλα κατάθεσε τις δικές του προτάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας σ΄αυτή την δύσκολη ενεργειακή συγκυρία με την αξιοποίηση του αέρα, του ήλιου και του νερού, τριών πηγών ενέργειας που αφθονούν στην Ελλάδα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας από τι βήμα της πολιτικής του ομιλίας, κατέθεσε 5 προτάσεις που θα αλλάξουν το πολιτειακό σύστημα στη χώρα και θα εξελίξουν τον πολιτικό βίο σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο:

  1. Υιοθέτηση ενός εκλογικού συστήματος με βάση ντο γερμανικό μοντέλο, δηλαδή του 1/3 των βουλευτών να εκλέγεται με λίστα και τα 2/3 μέσα από το λαό.

  2. Να διεξάγονται εκλογές κάθε 4 χρόνια, ούτε πριν ούτε μετά.

  3. Μείωση του αριθμού των Βουλευτών από 300 σε 200.

  4. Να γίνεται με σωστό τρόπο το πόθεν έσχες και

  5. Ο ΠτΔ να εκλέγεται από το λαό.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης στην επικείμενη εκλογική διαδικασία ζήτησε την στήριξη των πολιτών, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος θα τιμήσει στο ακέραιο την εμπιστοσύνη τους, υπηρετώντας την πολιτική με αρχές και αξίες και χωρίς εξαρτήσεις για το καλό του τόπου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά « Σε αυτό το ταξίδι μου δεσμεύομαι να υπηρετήσω αρχές και αξίες με ηθική πυξίδα το συμφέρον των πολιτών και όχι το παιχνίδι των οικονομικών συμφερόντων. Οι πολιτικοί πρέπει να αποτελούν τη γνήσια φωνή των πολιτών και εγώ σ΄αυτή την κατηγορία ανήκω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.