Τελευταίες Ειδήσεις

Oι Τρικαλινοί αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τις συνεχείς μετακινήσεις


Σε διαμαρτυρία προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, για τις συνεχείς μετακινήσεις της Διμοιρίας Υποστήριξης Τρικάλων 


Η παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, την στιγμή άφιξης της διμοιρίας που μετακινήθηκε στην Αθήνα με αφορμή την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Γιάννη Αναγνώστου «πάνω από δύο μήνες μετακινούνται εκτός νομού Τρικάλων, το λεωφορείο είναι ακατάλληλο για την μεταφορά της διμοιρίας και μετακινήσεις και ο εξοπλισμός τους είναι ανεπαρκής, όταν καλούνται να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή».
Δείτε την ανακοίνωση


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία καθώς και τον προβληματισμό, για τις συνεχείς μετακινήσεις της Διμοιρίας Υποστήριξης Τρικάλων προκειμένου


αυτή να καλύπτει υπηρεσιακές ανάγκες σε άλλους Νομούς.


-Μετακινήσεις που γίνονται με σκοπό να ληφθούν μέτρα τάξης σε γήπεδα ,λειτουργώντας ως υπάλληλοι ασφαλείας των ΠΑΕ και των παραγόντων τους την στιγμή μάλιστα που αυτές δεν διαθέτουν κάποιο αντίτιμο προς την ΕΛ.ΑΣ. όπως γίνεται άλλωστε ΝΟΜΙΜΑ με μικρότερης εμβέλειας συλλόγους που διοργανώνουν π.χ. ποδηλατικούς αγώνες.


-Μετακινήσεις που πραγματοποιούνται όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές με ένα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για αυτή την χρήση υπηρεσιακό λεωφορείο το οποίο είναι απλά ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού.


-Μετακινήσεις που για το τρέχον έτος και μέχρι σήμερα έχουν στερήσει από τους συναδέλφους μας 60 μέρες από τις οικογένειές τους.


-Μετακινήσεις που δεν επιτρέπουν την έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας.


-Μετακινήσεις που ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ -καύσιμα, διανυκτερεύσεις, εκτός έδρας αμοιβή αστυνομικών- και για τις οποίες αναρωτιόμαστε αν έγινε ποτέ απολογισμός.


Για όλα τα παραπάνω λοιπόν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ


– να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων,


-να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ άμεσα το λεωφορείο της Δ.Υ. Τρικάλων


-να αξιολογείται η οποιαδήποτε μετακίνηση


-να συσταθεί μόνιμη Διμοιρία στην Δ.Α. Τρικάλων.


Ως Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων έχουμε καλύψει αρκετές φορές την αδιαφορία των αρμοδίων εξοπλίζοντας τους συναδέλφους που στελεχώνουν την Διμοιρία ακόμη και με κράνη.


Το επάγγελμά μας είναι ούτως ή άλλως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ας μην παίζουμε με τις ζωές των συναδέλφων και κατά τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις.


Η ανοχή, η αντοχή και το φιλότιμο των συναδέλφων έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.