Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεκάθαρο μήνυμα του πιλότου F-16 της ομάδας «Ζευς»: «Μολών λαβέ»


«Είμαστε οι κυρίαρχοι των αιθέρων για όποιον τολμήσει μολών λαβέ», ήταν τα λόγια του Σμηναγού Δημήτρη Τζάλα.

Συγκλόνισε το μήνυμα του πιλότου F-16 της ομάδας «Ζευς»: «Μολών λαβέ»


Μήνυμα προς την Τουρκία απέστειλε ο πιλότος του αεροσκάφους F-16 της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας από το Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο των αεροπορικών επιδείξεων για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.


«Είμαστε οι κυρίαρχοι των αιθέρων για όποιον τολμήσει μολών λαβέ», ήταν τα λόγια του Σμηναγού Δημήτρη Τζάλα, με περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1300 είναι σε αεροσκάφη F-16.


Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στις αεροπορικές επιδείξεις στον Φλοίσβο συμμετείχαν όλοι οι τύποι των Αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας (Rafale, F-16, F-4, Mirage 2000-5), η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζευς» με το ειδικά σχεδιασμένο F-16, το T-6A «Δαίδαλος» και το επετειακό αεροσκάφος Spitfire.


Παράλληλα συμμετείχαν τα Καναντέρ που σβήνουν τις φωτιές αλλά και πολιτικά αεροσκάφη των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines».


Ανάρτηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για τη σημερινή αεροπορική επίδειξη στο Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου

Την πλήρη ικανοποίηση του από την αεροπορική επίδειξη που διεξήχθη στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ευκαιρία του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, εξέφρασε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.