Τελευταίες Ειδήσεις

Σοκ στην Κόρινθο: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του


O πατέρας - βιαστής θα της επέτρεπε να συνεχίσει τις σπουδές, μόνο αν δεχόταν να την βιάζει όταν επέστρεφε στην Κόρινθο. 


Η τοπική κοινωνία της Κορίνθου έχει συγκλονιστεί από την είδηση ότι, ένας 47χρονος πατέρας συνελήφθη για τον βιασμό της κόρης του. 



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv.gr, η 19χρονη κοπέλα μετέβη στην Ασφάλεια Αγρινίου, στην πόλη όπου σπουδάζει και κατήγγειλε πως ο πατέρας της την βιάζει τα τελευταία δύο-τρία χρόνια στο πατρικό της σπίτι.


Μετά την καταγγελία, ο 47χρονος συνελήφθη στο Ψαρί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου ύστερα από ένταλμα του ανακριτή. Εναντίον του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αγρίνιου και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για βιασμό, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.


Όπως είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς, ο πατέρας - βιαστής θα της επέτρεπε να συνεχίσει τις σπουδές, μόνο αν δεχόταν να την βιάζει όταν επέστρεφε στην Κόρινθο. 


Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.