Τελευταίες Ειδήσεις

Υπηρεσιακό |Ταξίδι στην Αθήνα για θέματα του Δήμου Μετεώρων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος.


Στην Αθήνα μετέβη χθες ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Θώμο σε συνέχεια συναντήσεων και επαφών με στελέχη της κυβερνήσεως αλλά και με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έκτακτης μετάβασης του Μακαριωτάτου στην Κύπρο, αλλά μια συνάντηση που μετατέθηκε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών συναντήθηκε με τον Γενικό  Γραμματέα κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη όπου συζήτησαν κυρίως  θέματα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου, αλλά και για έργα ένταξης στο ΕΣΠΑ και στο Ταμείο Ανάκαμψης καθώς και για την εξέλιξη των έργων που είναι υπό έγκριση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο Δήμαρχος υπενθύμισε στον Γενικό Γραμματέα πως ο δήμος μας επλήγη   από έντονα καιρικά φαινόμενα για πολλοστή   φορά, για αυτό εξάλλου βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια  σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και ζήτησε από τον κ. Σταυριανουδάκη την έκτακτη οικονομική επιχορήγηση για την αποκατάσταση των όποιων ζημιών παρουσιάστηκαν.

Από  πλευράς του  Γενικού Γραμματέα,  υπήρξε απόλυτη κατανόηση για τις ανάγκες του Δήμου δίνοντας τού την υπόσχεση ότι θα μεριμνήσει για το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του Δημάρχου όσον αφορά την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας.

ο Δήμαρχος αποχώρησε ικανοποιημένος από την θετική αυτή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές, Δήμος και Κεντρική διοίκηση, βρίσκονται σε συνεχή άψογη συνεργασία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.