Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη του νέου Δ.Σ Συνδέσμου Συνιδιοκτητών Κορομηλιάς στον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη


Τον  Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κου Χρήστου Μιχαλάκη , επισκέφτηκαν  τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ  Συνδέσμου Συνιδιοκτητών Κορομηλιάς , σε μία εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση.

Εκτός  από μια πρώτη γνωριμία που έγινε, συζητήθηκαν και σοβαρά προβλήματα του οικισμού που χρήζουν άμεση αντιμετώπιση.

Συζητήθηκε το χρόνιο πρόβλημα  που αφορά  την Ύδρευση του Οικισμού και τον τρόπο αντιμετώπισης σοβαρών ελλείψεων νερού το Καλοκαίρι.

Ζητήθηκε από τον κο Μιχαλάκη η παρέμβασή του προς  τους αρμόδιους φορείς ( Δασαρχείο, Περιφέρεια, Πυροσβεστική, κ.α ) για να γίνει διάνοιξη και καθαρισμός ενός δασικού  δρόμου διαφυγής   σε περίπτωση έκτατης ανάγκης και κυρίως φωτιάς.

Τέλος έγινε κουβέντα για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό αλλά και το κλάδεμα των δένδρων  στον δρόμο που οδηγεί στον Οικισμό.

Ο κος Μιχαλάκης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του έθεσαν τα μέλη του Συνδέσμου και δεσμεύτηκε να βοηθήσει όπως και όπου μπορεί.

Οι κκ. Μουσιώλης Χρήστος , Γαζέτας Θέμης, Αυγέρη Δήμητρα, Βλιώρας Σωτήρης, Μαρίνος Μαγκούφης και  Γκιάτας Ευάγγελος , ευχαρίστησαν τον κο Μιχαλάκη για την συνάντηση και την προθυμία του να βοηθήσει έναν από τους πιο κοντινούς και όμορφους Οικισμούς του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.