Τελευταίες Ειδήσεις

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών από τα Τρίκαλα!Στοπ σε οποιαδήποτε μορφή βίας από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας!

Στην πορεία γυναίκες όλων των ηλικιών φωνάξαμε όχι στη ΒΙΑ και δώσαμε βροντερά το παρόν στο πλευρό των γυναικών θυμάτων βίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και την κα Τζουβάρα, 600 γυναίκες έχουν περάσει φέτος από το Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου για θέματα ενδοοικογενειακής βίας .

Στοπ σε οποιαδήποτε μορφή βίας ! Ήταν το σύνθημα και τα παιδιά του Δημοτικού θεάτρου με επικεφαλής την Αντονέλλα Χήρα συμμετείχαν σε ένα εντυπωσιακό χορογραφημένο δρώμενο που μας άγγιξε όλους.  Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την εντυπωσιακή πορεία από το κέντρο της Ασκληπιού ως τα γραφεία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι Βουλευτές Ν.Δ Κατερίνα Παπακώστα &Σάκης Λιούτας, ο Βουλευτής Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιχάλης Λάππας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά, η Πρόεδρος του Δημοτικού θεάτρου Γεωργία Κοτρώνη, και η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δήμητρα Νάτσινα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.