Τελευταίες Ειδήσεις

Κοσμοσυρροή στο χορό του ΓΕΛ Καλαμπάκας

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφθονο κέφι πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του Γενικού  Λυκείου Καλαμπάκας που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και το 15μελές της Τρίτης Τάξης προς ενίσχυση της εκδρομής τους στην Ιταλία.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα εκ μέρους του συλλόγου από την πρόεδρο του ΔΣ κα Μαρία Φροσυνάκη η οποία ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και για την στήριξη στην προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για την εκδρομή των μαθητών της Γ’ τάξης και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο διευθυντής του ΓΕΛ Καλαμπάκας κ. Γεώργιος Καρατώλος, ο πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Σχολείου Χρήστος Γκαραγκάνης, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας κ. Γιώργος Παπανικολάου και ο Επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ευθύνης” και Υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπολος.
Aκολούθησε "κατάληψη" της πίστας από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που γλέντησαν και χόρεψαν με αμείωτο κέφι ενώ δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες που θα πλουτίζουν το προσωπικό άλμπουμ των αναμνήσεων από την μαθητική τους ζωή και ιδίως λίγο πριν αποχαιρετήσουν τα θρανία.
Βέβαια στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλε τα μέγιστα η ορχήστρα του Μιχάλη Ράπτη και η διεύθυνση του κέντρου "Πολύζος" που με άψογο-όπως πάντα servise-ικανοποίησαν τους πάντες.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.