Τελευταίες Ειδήσεις

Τοποθέτηση Θανάση Λιούτα στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων


Εκ νέου παρέμβαση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, αυτή τη φορά σε κοινή συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε, κεκλεισμένων των θυρών, με Ισπανούς Βουλευτές.

 

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, ο Τρικαλινός Βουλευτής λαμβάνοντας τον λόγο για ακόμη μια φορά, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας και στην αναθεωρητική ρητορική της γείτονος χώρας.

 

Ο κ. Λιούτας για ακόμη μια φορά υπογράμμισε ότι η τουρκική αναθεωρητική λογική στερείται κάθε ιστορικού ερείσματος και ασφαλώς κάθε υποστήριξης από το Διεθνές Δίκαιο.

 

«Στο ευρωπαϊκό και διεθνές πλαίσιο, οι τουρκικές προκλήσεις και ο αναθεωρητισμός που εκφράζεται χωρίς κανένα αντίκρισμα και στήριγμα στην ιστορία και στη λογική, έχουν αποκαλυφθεί περίτρανα.

 

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα, ευρωπαϊκά και διεθνώς, αποτελεί τη δύναμη της λογικής. Μια δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας. Μια δύναμη που αγωνίζεται πάντα για την περιφερειακή σταθερότητα και για την ειρήνη.

 

Αποτελεί μεγάλης σημασίας επίτευγμα και κεκτημένο, για την Κυβέρνησή μας και για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, η ανάκτηση της διεθνούς αξιοπιστίας μας επί των ημερών της διακυβέρνησής μας, καθώς και η αναγνώριση της πατρίδας μας ως μιας δύναμης - εγγυήτριας της ασφάλειας και της σταθερότητας στη γεωπολιτική περιοχή μας», υπογράμμισε ο Τρικαλινός Βουλευτής ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.