Τελευταίες Ειδήσεις

Σε εκλογική ετοιμότητα κόμματα και υποψήφιοι στα Τρίκαλα



Το τι μπορεί να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, είναι κάτι που μέχρι στιγμής το ξέρει μόνο ο ίδιος.


Ωστόσο τα σενάρια για το χρόνο των εκλογών δίνουν και παίρνουν, κάνοντας άλλα λόγο για εκλογές μέσα στο χειμώνα (Ιανουάριο ή ενδεχομένως και Φεβρουάριο), άλλα μιλούν για εκλογές την ερχόμενη άνοιξη (Απρίλιο-Μάιο) και τέλος κάποια άλλα μιλούν για εκλογές μέσα στο καλοκαίρι ή ακόμα και τον Σεπτέμβριο του 2023.


Δεν ξέρουμε πιο απ΄όλα αυτά τα σενάρια είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, ωστόσο και σε τοπικό επίπεδο κόμματα και υποψήφιοι ανασκουμπώνουν τα μανίκια και τίθενται σε εκλογική ετοιμότητα, γιατί όπως λέγεται ο Πρωθυπουργός μπορεί να αιφνιδιάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.


Η κινητικότητα που παρατηρείται σε όλα τα κομματικά επιτελεία στα Τρίκαλα είναι εμφανής, κάτι που θα ενταθεί ακόμα περισσότερο με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, όπου θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για να οδηγηθούμε προς την τελική ευθεία των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.