Τελευταίες Ειδήσεις

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντηση στα προβλήματα-Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας


O
πρωτογενήs τομέαs και το πρόγραμμα των έξι εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που ανακοινώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ ήταν το θέμα που αναπτύχθηκε στην καθόλα ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε τo πρωί της  Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Τρικάλων με εισηγητές τον  Σταύρο Αραχωβίτη, πρώην υπουργό και Τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην υφυπουργό και υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής του κόμματος.

Την εκδήλωση  που παρακολούθησαν πολίτες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων Σταύρος Νταούλας ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος.

Ακολούθως οι κ.κ. Αραχωβίτης και Τελιγιορίδου  ανέπτυξαν διεξοδικά τις θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ενίσχυση του εισοδήματος όλων των πολιτών, που αποτελούν την σύγχρονη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επάνω στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, όπως τόνισαν οι εισηγητές, δίνουν ουσιαστικές απαντήσεις στον πυρήνα της πολύπλευρης κρίσης που δημιούργησε και καθημερινά διογκώνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Καταλήγοντας οι κ.κ.    Αραχωβίτης και Τελιγιορίδου υπογράμμισαν ότι οι θέσεις των έξι εθνικών προτεραιοτήτων θα αποτελέσουν σημείο διαλόγου με τους παραγωγικούς φορείς και τους πολίτες του νομού Τρικάλων και θα οδηγήσουν καθοριστικά τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.