Τελευταίες Ειδήσεις

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων στη λαϊκή αγορά της Πύλης


Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων επισκέφθηκε την Πύλη και τη λαϊκή αγορά της περιοχής στο πλαίσιο των ενημερωτικών εξορμήσεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα.

Τα στελέχη μοίρασαν φυλλάδια και συνομίλησαν με τον κόσμο για τα προβλήματά τους, παρουσιάζοντας παράλληλα τις «έξι εθνικές προτεραιότητες», το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπό τον τίτλο «Δικαιοσύνη παντού», όπως το ανέπτυξε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ.

Η δυσαρέσκεια για τις πολιτικές της ΝΔ αλλά και η ανασφάλεια για την ακρίβεια στα τρόφιμα και στην ενέργεια είναι, πλέον, διάχυτες σε όλη την κοινωνία για αυτό και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισαν πως ήρθε η ώρα για μια προοδευτική κυβέρνηση, για να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της κοινωνίας.

Τέλος, κάλεσαν τους πολίτες να παραβρεθούν στη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα:11:00 π.μ στο GALLERY ART HOTEL(ΚΤΕΛ), όπου θα μιλήσει ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος και πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.