Τελευταίες Ειδήσεις

Φαρκαδόνα: Λύκοι κατασπάραξαν γαϊδούρι εντός κατοικημένης ζώνης – Προσοχή σκληρές εικόνες!!


Οι εμφανίσεις λύκων στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας συνεχίζουν να προκαλούν φόβο στους κατοίκους κοινοτήτων. Κι αν στις περιπτώσεις χωριών του Δήμου Παλαμά, της Νομής, της Φανερωμένης, του Πετροπόρου, οι εμφανίσεις υπήρξαν σε αγροτικές περιοχές, στην Φαρκαδόνα και στο Γριζάνο, όπως ομολογούν κάτοικοι, μιλώντας αποκλειστικά στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Krini Live» έγιναν σε κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Χαχόπουλο, που μίλησε αποκλειστικά στην «Krini Live» οι λύκοι έφτασαν στην Φαρκαδόνα κι εντός οικισμού. Κι αυτό φανερώνει η επίθεση που έγινε σε γαϊδούρι, που βρισκόταν εντός του οικισμού. Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό έβλεπε μπροστά του, το ζώο που φρόντιζε να είναι στην κυριολεξία κατασπαραγμένο από το λύκο. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ουρλιαχτό του γαϊδάρου αλλά και των λύκων τον ώθησαν να βγει από το σπίτι. Εκεί είδε το γάιδαρο να είναι νεκρός και το λύκο να απομακρύνεται, εξαιτίας των θορύβων που άκουσε.

Ανάλογα περιστατικά εμφανίσεων λύκων τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν και στο χωριό του Γριζάνου με τους κτηνοτρόφους να είναι ανάστατοι.

Ωστόσο το περιστατικό της Φαρκαδόνας έρχεται να προβληματίσει περισσότερο μιας και συνέβη εντός κατοικημένης περιοχής, στην οποία κυκλοφορούν ενήλικες αλλά το σημαντικότερο παιδιά, για τα οποία υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος.

Ο κ. Χαχόπουλος ήρθε να κρούσει το κώδωνα του κινδύνου, καλώντας τις αρμόδιες Υπηρεσίες να αντιδράσουν άμεσα και να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.