Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Μπουτίνας-Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Κατά γενική ομολογία όσων βρέθηκαν στη φετινή Philoxenia 2022 , η παρουσία της Περιφέρειας μας ήταν αξιόλογη σύμφωνα με τα σχόλια των ομολόγων Αντιπεριφερειαρχών  αλλά και τα σχόλια των επισκεπτών μας .

Διαβάζοντας όμως την επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων , αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μια αήθη επίθεση στο πρόσωπο μου .

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια  σειρά :

-          Κάθε χρόνο αποστέλλεται από πλευράς της εκάστοτε Περιφερειακής Ενότητας επιστολή στους φορείς για να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την τουριστική προβολή της  επόμενης χρονιάς . Στην Π.Ε. Τρικάλων αυτό γίνεται διπλά γιατί ζητούνται προτάσεις και από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Ν. Τρικάλων  , οι οποίες μετά αποστέλλονται στην Περιφέρεια .

-          Κατά τη συζήτηση του προγράμματος αυτού διευκρινίζεται , ότι η σύνταξη του  στηρίχθηκε στις προτάσεις αυτές .

-          Στη φετινή Philoxenia 2022, όπως αναφέρεται στην επιστολή, όπως και σε όλες τις εκθέσεις τα ραντεβού με τους  hosted byers τα κάνουν οι φορείς  , Ενώσεις Ξενοδόχων κ.α. Έτσι κλήθηκε και η Ένωση Ξενοδόχων Ν . Τρικάλων και ανέλαβε να πραγματοποιήσει Β2Β.

-          Ο Πρόεδρος της Ένωσης ερχόμενος στο περίπτερο άρχισε να μου επιτίθεται χυδαία και υβριστικά από την πρώτη στιγμή , με πρόσχημα ότι δεν υπήρχαν επαρκείς φωτογραφίες των Μετεώρων στο περίπτερο. Ψευδές , γιατί τα Μετέωρα είχαν 3 φωτο στο περίπτερο έναντι 9 στο σύνολο από όλη τη Θεσσαλία αλλά  και όλο το περίπτερο ήταν βασισμένο στην προβολή της γιγαντοοθόνης 2Χ3 μέτρα  όπου αναπαραγόντουσαν βίντεο με Μετέωρα και άλλους προορισμούς .

-          Η επίθεση συνεχίστηκε μπροστά στα υπηρεσιακά στελέχη του Ενιαίου Φορέα και της ΠΕ Τρικάλων με εκφράσεις άκρως υβριστικές ως προς το πρόσωπο μου αλλά και τους δημοσίους υπαλλήλους, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ¨είστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι και σας πληρώνουμε εμείς¨  . Παρεκτράπηκα και ανέφερα ,ότι ¨φταίω που σε κάλεσα τον ίδιο¨ …και κει συνεχίσε την  επίθεση εναντίον μου  ότι ¨σε πληρώνω υπαλληλάκο και είσαι υποχρεωμένος απέναντι μου¨ …

-          Φυσικά και εγώ και  ο Πρόεδρος παραμείναμε στο χώρο μέχρι το τέλος των ραντεβού , δίνοντας τόπο στην οργή .

Αναφέρω ότι από το 2014 , που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση στο τμήμα τουρισμού, ουδέποτε είχα πρόβλημα με κανέναν εκπρόσωπο φορέα του τουρισμού , αντιθέτως είχαμε και έχουμε άριστη σχέση με όλους .

Από πλευράς μου  ειλικρινά δεν δίνω ουδεμία συνέχεια , σεβόμενος πάντα τα μέλη της Ένωσης , όπως και όλους τους επαγγελματίες , γιατι και γω ως ελεύθερος επαγγελματίας δραστηριοποιούμαι από το 1996. Η κοινωνία της  πόλης μας   είναι μικρή . Οι συνδημότες γνωρίζουν το ποιόν του καθενός .

Από πλευράς της Περιφέρειας θα συνεχίσουμε να αποστέλλουμε ενημερώσεις και να αναζητούμε προτάσεις και φυσικά είμαι στη διάθεση των φορέων και της συγκεκριμένης Ένωσης , αν επιθυμούν αν με καλέσουν για συζήτηση- ενημέρωση   .

Με τιμή

Γιάννης Μπουτίνας

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού

Περιφέρειας Θεσσαλίας .

 






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.