Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ 1Ο ΚΑΙ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Ο Δήμος Μετεώρων, συνεχίζοντας  την δέσμευση του για παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών αθλητισμού, προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας.

Στόχος του έργου και της ενέργειας αυτής, είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, προκειμένου οι μαθητές και οι σύλλογοι που φιλοξενούνται, να ασκούνται σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν μπασκέτες και  προστατευτικά για την ασφαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση λουτρών  και ειδών υγιεινής  και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου η αίθουσα του ping pong. Τέλος, έγινε πλήρης κάλυψη υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και ολοκληρωτικό βάψιμο του γυμναστηρίου.

Στην παράδοση  του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Γ. Αλέκος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, εκφράζοντας την ευχαρίστηση τους  για την παράδοση στα παιδιά και στα σωματεία, ενός ασφαλούς και σύγχρονου κέντρου για τις ανάγκες άθλησης της νέα γενιάς.

 








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.