Τελευταίες Ειδήσεις

Eπίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε η 38χρονη


Παραδόθηκε στις Αρχές η 38χρονη που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, καθώς του επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου τα ξημερώματα Σαββάτου.


Η38χρονη σύμφωνα με το neakriti.gr παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και το τέταρτο 24ωρο από την τέλεση της πράξης της ενώ ήδη από τη Δευτέρα το μεσημέρι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.



Όπως μάλιστα μεταδίδει το cretapost, η 38χρονη πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου συνοδευόμενη από τον συνήγορο της ποινικολόγο κ. Απόστολο Λύτρα.


Η 38χρονη, έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της λέγοντας χαρακτηριστικά: «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» τονίζοντας -βάσει όσων υποστηρίζει η ίδια- ότι έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.


Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της ενώ ενδέχεται να παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες και θα ζητήσει την προστασία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.