Τελευταίες Ειδήσεις

Τοποθέτηση για το δυστύχημα στη Λαϊκή Αγορά


 Είμαστε συντετριμμένοι από το απίστευτο δυστύχημα που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο χώρο της λαϊκής αγοράς της πόλης μας. Συγχρόνως είμαστε και θυμωμένοι για την ατομική ευθύνη που αναλογεί στον καθένα μας και συλλογικά σε όλους μας, καθώς δεν κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε με σεβασμό στους συμπολίτες μας, να τηρούμε τους κανόνες που ορίζει ο νόμος για την προστασία όλων μας. Το συγκεκριμένο ατύχημα κάποιοι από εμάς, γνωρίζαμε ότι θα συμβεί και άπειρες φορές παρακολουθούσαμε τα παρ' ολίγον ατυχήματα που δεν γινόντουσαν τελικά. Χρέος όλων μας να απαιτούμε από την εκάστοτε Δημοτική αρχή να ελέγχει ότι τηρείται ο νόμος στο δημόσιο χώρο για να είμαστε όλοι ασφαλείς.


Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα που αφορά την ασφάλεια και τους κανόνες μέσα στη Λαϊκή Αγορά και το έχει θέσει πολλάκις τόσο στην προηγούμενη όσο και στην νυν Δημοτική Αρχή. Τελευταία φορά, το είχαμε θέσει δημόσια στη Δημοτική Αρχή πριν 2 χρόνια, 21 Σεπτεμβρίου του 2020, μαζί με άλλα θέματα καθημερινότητας και είχαμε κάνει και υπενθύμιση δημόσια, καθώς δεν υπήρχε κάποια απάντηση.

"...σχετικά με την λαϊκή αγορά εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο να γίνει έλεγχος και οριοθέτηση των πάγκων των πωλητών ώστε να καταλαμβάνουν τους χώρους που πρέπει και να υπάρχουν επαρκείς διάδρομοι για πρόσβαση στα καταστήματα από τους καταναλωτές. Επιπρόσθετα και για την ασφάλεια όλων μας, θα πρέπει να υπάρχει αυστηρός περιορισμός στις ώρες της λαϊκής αγοράς και να μην επιτρέπονται να διέρχονται μέσα τα οχήματα, κυρίως των παραγωγών κατά τη διάρκειά της, παρά μόνο στο πέρας αυτής."

Τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει η Δημοτική Αρχή στην πόλη μας είναι πάρα πολλά, τα θέματα όμως ασφάλειας των πολιτών θα πρέπει πάντα να είναι σε απόλυτη προτεραιότητα.

Εκ μέρους του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.