Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη του νέου Δ.Σ Συνδέσμου Συνιδιοκτητών Κορομηλιάς στον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων

Στο γραφείο του Δημάρχου παρευρέθηκαν σήμερα τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ Συνδέσμου Συνιδιοκτητών Κορομηλιάς σε μία εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση, όπου πέρα από την πρώτη γνωριμία που έγινε, συζητήθηκαν προβλήματα του οικισμού.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Χρήστος Μουσιώλης αναφέρθηκε σε τέσσερα ζητήματα που χρονίζουν και πρέπει να επιλυθούν:

A) Διαχείριση λυμάτων του οικισμού.

Β) Πλήρη ένταξη του οικισμού στις αρμοδιότητες, υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα στην Δ.Ε.Υ.Α.Μ όσον αφορά και την ύδρευση.

Γ) Συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς ( Δασαρχείο, Περιφέρεια, Πυροσβεστική, κ.α ) για να γίνει διάνοιξη και καθαρισμός δασικών δρόμων για διαφυγή  σε περίπτωση έκτατης ανάγκης, π.χ πυρκαγιά, σεισμός.

Δ) Καθαρισμός αυλάκων εκατέρωθεν του δρόμου προς τον οικισμό.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος μαζί με τους Αντιδημάρχους που παρευρέθηκαν στην συνάντηση κ. Λύπα Δημήτριο και κ. Θώμο Γεώργιο, αφού συνεχάρη το νεοεκλεγέν Δ.Σ και τους ευχήθηκε καλές δουλειές και καλή συνεργασία, τους ενημέρωσε για την εξέλιξη που έχει το έργο  της διαχείρισης των λυμάτων και τους διαβεβαίωσε  πως όλα τα αιτήματα τους θα υλοποιηθούν από μεθαύριο Πέμπτη κιόλας, όπου μηχάνημα του Δήμου θα πραγματοποιήσει τον καθαρισμό των αυλάκων.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.