Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Αγοραστός και Ματ Ντίλον με φόντο το γαλάζιο του Παγασητικού


Είναι γεγονός ότι  τόπος μας διαφημίζεται άμεσα σε όλο τον κόσμο και η περιοχή μας μπαίνει πλέον για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών, ενώ προβάλλεται και ως τουριστικός προορισμός η Θεσσαλία.  Το γεγονός αυτό επισημαίνεται από την σημερινή παρουσία του Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στο Τρίκερι  όπου γυρίζετε η νέα ταινία με τίτλο «Haunted Heart» σε σκηνοθεσία του Φερνάντο Τρουέμπα. Ο κ. Αγοραστός συνομίλησε με τον χουλιγουντιανό πρωταγωνιστή της ταινίας Ματ Ντίλον καθώς και τον σκηνοθέτη Φερνάντο Τρουέμπα.


Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειαρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτινα και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυμδρινη.


Ο Περιφερειάρχης και οι Θεσσαλοί αιρετοί είχαν  την ευκαιρία να συναντηθούν τόσο με το cast των ηθοποιών, όσο και με την κινηματογραφική ομάδα και συζήτησαν  μαζί τους την εμπειρία τους από τα γυρίσματα και τις εντυπώσεις τους απο την περιοχή , ενώ σημαντικό μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στις υπηρεσίες υποστήριξης που παρείχε στην παραγωγή το Film Office της Περιφέρειας Θεσσαλίας …

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.