Τελευταίες Ειδήσεις

Εκ νέου υποψήφιος ο πρόεδρος της Ασπροκκλησιάς

 


Αγαπητοί μου συνδημότες, συνδημότισσες

Οι Κοινότητες πάντα αποτελούν το αρχικό κύτταρο παραγωγής έργου και έμπρακτης πολιτικής. Απ’ τις Κοινότητες γίνεται η καταγραφή και η ιεράρχηση των προβλημάτων, η αναφορά των εκάστοτε ιδιαιτεροτήτων και πολλές φορές  η πρώτη σκέψη για Τοπική Ανάπτυξη. Οι Τοπικές Κοινότητες στους ενοποιημένους Δήμους καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εδαφικής έκτασης και αναφέρονται σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.

Σήμερα, σε αυτή την κομβική συγκυρία για τον Δήμο μας, αντιμέτωποι με νέες ευκαιρίες και προκλήσεις, αισθάνομαι ότι είναι χρέος μου να βρεθώ ξανά στην πρώτη γραμμή. Με εμπειρία ετών,  θέληση και σύνεση, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, να συγκρουστούμε και να διεκδικήσουμε, να δώσουμε στον τόπο μας, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιούται και αξίζει.

Αγαπητοί μου συνδημότες, θέλω να σας κάνω γνωστό ότι επιθυμώ να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Τοπική μας Κοινότητα, γι’ αυτό θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα στο πλευρό του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο, μαζί και με άλλους συνυποψήφιους μου, τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά εν καιρό.

Με τιμή ο πρόεδρος Ασπροκκλησίας, Ψηλώματος, Κερασούλας

Μόκας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.