Τελευταίες Ειδήσεις

Το πασοκ (ετών) είναι εδώ


 Διαβάζω στα τοπικά site πως υπήρξε μεγάλη εκδήλωση στα Τρίκαλα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στη ταβέρνα τα ηδόνια (δεν κάνω διαφήμιση). 

Βλέπω φωτογραφίες και παρατηρώ τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια και τα ίδια που ήταν και στην προηγούμενη χωρίς καμία ανανέωση (γενικα το τοπικό πασοκ παιζει με την ιδια χιλιοπαιγμενη τραπουλα ετών).

Αναρωτιέμαι ως πολίτης και πολιτικό ον αυτή η ανανέωση που προβάλει η όντως επιτυχημένη εκλογή του Ν.Ανδρουλάκη που ακριβώς είναι; Μπορεί να είναι ακόμη στο δρόμο, μπορεί επειδή είχε καλό καιρό να μην επέλεξαν να παραστούν στην εκδήλωση..Αλήθεια τι μπορεί να προσφέρει η αυτοικανοποίηση πολιτικών ξύλινων ομιλιών στο ίδιο κοινό που σε ακούει ούτως ή άλλως; Αυτό το άτιμο άνοιγμα στη κοινωνία πόσο δύσκολο είναι.

Αλλά παιδιά έτσι είναι τα Greek Politics και ειδικά τα topic politics...μεταξύ μας είναι καλύτερα, μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πηδα δεν λέει ο θυμοσοφος λαός μας;

Εύχομαι οι φίλοι μου στην τοπική οργάνωση να λάβουν υπόψιν καλόπιστους σχολιασμούς, έχοντας τα πολιτικά αισθητήρια ανοιχτά πάντα γίνεσαι καλύτερος.

Παναγιωτης Πιλάτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.