Τελευταίες Ειδήσεις

Ταυτοποιήθηκε ο «βιαστής με το τατουάζ»


Λίγες ημέρες μετά τον βιασμό της 34 χρονης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και την απόπειρα βιασμού σε βάρος της 24χρονης στη Λεωφόρο Αμφιθέας ο «βιαστής με το τατουάζ» παραμένει ασύλληπτος.


Ο«βιαστής με το τατουάζ» έχει ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό γεννημένο μάλλον στην Ελλάδα, ο οποίος είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Παλαιού Φαλήρου και από την πρώτη στιγμή αναζητήθηκε στο σπίτι του αλλά δεν εντοπίστηκε.



Αναμένεται πλέον η υποβολή δικογραφίας στον εισαγγελέα και η έκδοση εντάλματος σύλληψης. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στην πατρίδα του. 


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:


"Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για δύο υποθέσεις βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23 Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου


Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.


Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται".


Στο μεταξύ η 24χρονη οδηγός που κατάφερε χάρη στην αντίδρασή της να σωθεί από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της μίλησε στο MEGA και περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.


Τα ξημέρωτα της περασμένης Κυριακής ο άνδρας εισέβαλε στο όχημά της.


Πριν το κάνει είχε ελέγξει εάν μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν άλλο άτομο ή εάν σταματούσε κάποιο επιπλέον όχημα στο κόκκινο φανάρι.


Όλα αυτά τα έκανε κρυμμένος στο σκοτάδι, ενώ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν θάμνοι που περιορίζουν την ορατότητα.


«Βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και μου έδινε οδηγίες για το που θα κατευθυνθώ. Ήμουν πολύ φοβισμένη. Από το μυαλό μου περνούσαν διάφορα σενάρια και έπρεπε να βρω μια λύση για να σωθώ. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να οδηγήσω κάπου κεντρικά. Κάπου που θα έβρισκα κόσμο», δήλωσε η 24χρονη.


Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να φτάσει με το αυτοκίνητό της έξω από μια καφετέρια, ενώ ο «βιαστής με το τατουάζ» την απειλούσε με μαχαίρι.


Εκεί πλέον ο καταζητούμενος κατάλαβε πως δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό και βγήκε από το όχημα τρέχοντας στη λεωφόρο Αμφιθέας.


Κάμερες ασφαλείας τον έχουν καταγράψει, με την 24χρονη να αναφέρει πως είναι σε επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. για την εξέλιξη της υπόθεσης.


«Τυχαία έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο κατάστημα που ήταν ανοιχτό και σταμάτησα το αυτοκίνητο ακριβώς από έξω. Ο κόσμος που ήταν μέσα βγήκε και με βοήθησε και τους ευχαριστώ για αυτό. Έχω επικοινωνία με την Αστυνομία και είμαι σίγουρη ότι θα συλληφθεί σύντομα», ανέφερε η 24χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.