Τελευταίες Ειδήσεις

Απάντηση Βλαχογιάννη σε Γιώργο Οικονόμου

 


Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στον ηλεκτρονικό τύπο ,δηλώσεις του υποψηφίου Βουλευτού του ΚΙΝ.ΑΛ-ΠΑΣΟΚ,για την προσεχή παρουσία του πρ.Υπουργού Ανδρέα  ΛΟΒΕΡΔΟΥ,στο υπο κυκλοφορία βιβλίο μου.

       Με την επιφύλαξη ότι οι δηλώσεις αποδόθηκαν ορθά, θα ήθελα να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1- Ο κ. Οικονόμου ασκεί πολιτική κριτική στο βιβλίο μου,χωρίς αυτό  να έχει κυκλοφορήσει….

2.-Με τον Βουλευτή και πρώην Υπουργό Ανδρέα ΛΟΒΕΡΔΟ,συνυπήρξαμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σε δύσκολες εποχές για τη χώρα και όπως το σύνολο σχεδόν των Βουλευτών,εκτιμήσαμε την εντιμότητα, ακεραιότητα και εργατικότητα του.

3._Η θετική του ανταπόκριση στην πρόσκλησή μου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα.

4._Ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει τη συνύπαρξη πολιτικών προσώπων  από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους,με διαφορετικές πρσεγγίσεις και απόψεις, κάτι που φυσικά δε γίνεται ούτε για πρώτη ούτε για τελευταία φορά…

Και όπως είναι αυτονόητο τα πολιτικά πρόσωπα  θα διατηρήσουν τις πολιτικές θέσεις και απόψεις των και μετά τη συνύπαρξη στο πάνελ  ομιλητών παρουσίασης ενός βιβλίου…..

5.- Τέλος,διερωτώμαι αν ο κ.Οικονόμου θα έλεγε τα ίδια,αν ο Ανδρέας Λοβέρδος ,είχε εκλεγεί αρχηγός του κόμματος του, ως και αν θα είχε τις ίδιες απόψεις,αν παρουσίαζε βιβλίο στελέχους άλλου κόμματος,για το οποίο φαίνεται έχει πιο θετικές απόψεις , απ’ότι για το δικό μου πολιτικό  χώρο….

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.