Τελευταίες Ειδήσεις

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 53χρονος που εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό


Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη έλαβε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι εδώ και 4 μήνες στον Κολωνό. Προθεσμία για την Τετάρτη έλαβε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που καταγγέλλει η οικογένεια της 12χρονης στα Σεπόλια. 



Ο 53χρονος  φέρεται να βίαζε κατ' εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε να μην μιλήσει πουθενά γιατί δεν θα έδινε χρήματα στην οικογένειά της, να τη χτυπούσε και να την εξωθούσε στην πορνεία «ψαρεύοντας» πελάτες από το Διαδίκτυο.



H υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο, όταν το παιδί με τη μητέρα έκανε διακοπές σε συγγενικό σπίτι στη Λευκάδα. Εκεί ο συγγενής εντόπισε στο κινητό του παιδιού περίεργες εικόνες και μηνύματα με αποτέλεσμα να ενημερώσει αμέσως τη μητέρα κι αυττή με τη σειρά της την αστυνομία.



Πάνω από 200 «πελάτες» φέρονται να είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον 53χρονο , ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, έχουν εντοπιστεί άλλα δύο fake προφίλ στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν κοινά χαρακτηριστικά με το αρχικό fake προφίλ του 53χρονο και πλέον ερευνάται εάν ανήκουν στον ίδιο. Αν ανήκουν στον ίδιο, ο αριθμός των «πελάτων» θα εκτοξευτεί.



 

«Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω»: Ξεσπάει η μητέρα της 12χρονης κατά του 53χρονου 


Η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, δήλωσε πως αν ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον σκοτώσει. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω». Εξήγησε παράλληλα, ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα ούτε η αποζημίωση και ξεκαθάρισε ότι ο 53χρονος ουδέποτε βοήθησε την οικογένεια της, όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης, η ίδια είναι ακόμη φοβισμένη χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.


Οικονόμου για 53χρονο: Ήταν μέλος της ΝΔ – Είναι σε αναστολή η ιδιότητά του


Ο κ. Οικονόμου παραδέχτηκε ότι ο 53χρονος έχει διατελέσει μέλος της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι πλέον η ιδιότητά του βρίσκεται σε αναστολή.


Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης στοχοποιώντας πρόσωπα πολιτικά και άλλα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του, προφανώς αγνοώντας παντελώς τη δράση του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη».


Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε φρικτά και αποτρόπαια όσα αποκαλύπτονται για τη δράση του συγκεκριμένου προσώπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.