Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι μια ημέρα γιορτής και υπερηφάνειας για την πατρίδα μας, γιατί μας θυμίζει τον ηρωισμό αλλά και τη δύναμη που επιδεικνύει ο λαός μας απέναντι σε οποιονδήποτε απειλεί την ελευθερία του.

Η επέτειος αυτή μας διδάσκει το τι μπορούμε  να πετύχουμε, όταν υπερασπιζόμαστε ενωμένοι την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπειά μας. Μας διδάσκει ότι η ελευθερία κερδίζεται με αρετή και τόλμη, με κόπο και θυσίες.

Την ίδια ενότητα, ομοψυχία και το ίδιο σθένος χρειαζόμαστε και σήμερα ως λαός, χρησιμοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών και να βγούμε νικητές, χτίζοντας ένα αισιόδοξο και δημιουργικό αύριο για εμάς και  τις γενιές που ακολουθούν.

«Σήμερα αντλώντας έμπνευση από το παράδειγμά των προγόνων μας θα  δώσουμε και θα κερδίσουμε τις δικές μας μάχες, επουλώνοντας τις πληγές που άνοιξε η οικονομική και ενεργειακή κρίση που επικρατεί παγκοσμίως, προχωρώντας μπροστά όλοι μαζί, με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας».

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΑΛΕΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.