Τελευταίες Ειδήσεις

Λαμπρός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα

 Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες πολιτών έχοντας σύμμαχχο και τον καλό καιρό.

Το πρωί της Παρασκευής στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος τελέστηκε η θεία λειτουργία και η επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο των πεσόντων στον αύλειο χώρο του ναού και κατάθεση στεφάνων παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και πλήθους πολιτών που προσήλθαν να τιμήσουν τους τους ανθρώπους που έδωσαν και τη ζωή τους για την πατρίδα και να απολαμβάνουν τα αγαθά της ελευθερίας οι νεότερες γενιές.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση στην κεντρική οδό Τρικάλων της πόλης όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Καλαμπάκας όλων των βαθμίδων σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των αναρίθμητων πολιτών που την παρακολούθησαν ενώ με το πέρας αυτής ο χορευτικός όμιλος Μετεώρων χόρεψε παραδοσιακούς χορούς τιμώντας την ιστορική επέτειο και κατόπιν ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος δεξιώθηκε τις αρχές και τους πολίτες στο Δημαρχιακό κατάστημα.



























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.