Τελευταίες Ειδήσεις

Κύκλωμα trafficking έκλεψε δυο αυτοκίνητα ενοικιάσεων από Τρίκαλα και Καλαμπάκα


Το απίστευτο περιστατικό καταγράφτηκε την περασμένη εβδομάδα και το trikalaidees το φέρνει στo fvw thw  δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν  οι δυο επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο ενοικιάσεων αυτοκινήτων,  ο ένας στα Τρίκαλα και άλλος στην Καλαμπάκα ,τα αυτοκίνητα ενοικιάστηκαν αλλά δεν επιστράφηκαν . Ζευγάρι αλλοδαπών, παριστάνοντας τους τουρίστες ,αλλά και τους Έλληνες καθώς η ταυτότητά τους ήταν Ελληνική  και η προφορά ξένη ,επισκέφτηκαν τα γραφεία και κατέθεσαν σύμφωνα με την διαδικασία την ταυτότητα τους , για να ενοικιάσουν το αυτοκίνητο .


Μάλιστα στα Τρίκαλα η γυναίκα ήταν αυτήν που έδωσε την ταυτότητά της με πλήρη ελληνικά στοιχεία για να ενοικιάσει το αυτοκίνητο, ακόμα και με πλαστό αριθμό πιστωτικής κάρτας όπως αποδείχτηκε αργότερα  την οποία θα έκανε χρήση, όταν θα παρέδιδε το αυτοκίνητο.


Την δεύτερη ημέρα ο έμπορας περιμένοντας υπομονετικά να επιστρέψει το ζευγάρι κατάλαβε οτι κάτι συμβαίνει .


Σε πρώτη φάση το κινητό ήταν κλειστό και το ραντεβού της επιστροφής παράδοσης του αυτοκινήτου απλά δεν έγινε .Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία Τρικάλων η οποία ανακάλυψε ότι η ταυτότητα με τα στοιχεία που έγινε η ενοικίαση ήταν πλαστή.


Για τον Τρικαλινό το περιστατικό εκτυλίχθηκε ομαλά αφού το αυτοκίνητο βρέθηκε δυο μέρες μετά στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ενώ το άλλο της Καλαμπάκας σχεδόν με την ίδια διαδικασία εκμίσθωσης μέχρι αυτήν την ώρα παραμένει άφαντο .


Σύμφωνα με εκτιμήσεις και πληροφορίες των Αστυνομικών υπάρχει κύκλωμα που μετακινεί μετανάστες επι ελληνικού εδάφους με κλεμμένα αμάξια τα οποία όταν γίνεται η δουλειά αμέσως  μετά τα καταστρέφουν  ….

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.