Τελευταίες Ειδήσεις

Μαθήματα τραγουδιού

 Παραδίδονται μαθήματα τραγουδιού στα Τρίκαλα από τον Χρίστο Μοδέστου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το τραγούδι, να εισαχθούν σε δραματικές σχολές, ή να βελτιώσουν τον τρόπο χρήσης της φωνής τους.

Στα πλαίσια του μαθήματος τραγουδιού, διδάσκεται ορθοφωνία, φωνητική, ερμηνεία, ρεπερτόριο, stage performance και ότι άλλο χρειάζεται για να γίνει κάποιος ολοκληρωμένος τραγουδιστής.

Στα μαθήματα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας για την αποτροπή μετάδοσης του Covid-19.

 

Πληροφορίες:

Χρίστος Μοδέστου

christosd1989@hotmail.com

6981574101

Βιογραφικό:

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΑΙΑ (Audio Institute of America), Διπλωματούχος Μονωδίας, Σύγχρονου τραγουδιού και Βυζαντινής Μουσικής. Συμμετείχε σε διακεκριμένες χορωδίες Δυτικής και Βυζαντινής Μουσικής.
Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004 πραγματοποιώντας πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2013 δημιούργησε το μουσικό ντουέτο “Ίμερος” με την πιανίστα Μαρία Τύμπα, διοργανώνοντας αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές γράφοντας παράλληλα μουσική για θέατρο. Τον Απρίλιο του 2022 συστήνεται στο κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Έλα μαζί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.