Τελευταίες Ειδήσεις

Ημερίδα- Συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθ. Πνευμονολογίας Κων. Γουργουλιάνη στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων


Την Κυριακή  23/10/22 συνδιοργανώνεται από το Κ.Υ. Πύλης, τον Δήμο Πύλης, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία , την Πνευμονολογική Κλινική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα-συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη.  


Έτσι στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη με τίτλο: «Πλησιάζοντας το τέλος της πανδημίας».  


Εν συνεχεία μετά την ομιλία θα πραγματοποιηθούν από τους συνεργάτες του Καθηγητή και από την Πνευμονολόγο κ. Περλεπέ Γαρυφαλλιά  δωρεάν σπιρομετρήσεις.  

Η σπιρομέτρηση είναι η συνηθέστερη εξέταση που διενεργείται στα πλαίσια του λειτουργικού ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Χρησιμεύει τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση αρκετών παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος.  


Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη, έναν επιστήμονα εγνωσμένου κύρους, που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής  στην ημερίδα που συνδιοργανώνουμε την Κυριακή 23/10/22 στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων-Πύλης. Για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των πολιτών που θα πραγματοποιήσουν σπιρομέτρηση να προηγηθεί ραντεβού στο Κ.Υ. Πύλης και στο τηλ: 2434350030».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.