Τελευταίες Ειδήσεις

Η Δημοτική Αρχή ας βουλώσει καμία γούρνα και ας αφήσει τις αφίσες της ΚΝΕ


Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η δημοτική αρχή με γρήγορα αντανακλαστικά επιστρατεύει τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου, κάθε φορά όταν πρόκειται να κατεβάσει πανό ή αφίσες της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ή ακόμη και  σωματείων – φορέων  που κινητοποιούνται. Φυσικά αυτόν το ζήλο δεν τον δείχνει για άλλα ζητήματα καθαριότητας ή για  καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τρικαλινός λαός, ιδίως στις γειτονιές, τα χωριά, αλλά ακόμη και στο κέντρο της πόλης. 

 

Ταυτόχρονα δεν ενοχλείται από αντίστοιχου τύπου εμπορικές διαφημίσεις ή άλλου τύπου εκδηλώσεις, όπου παραμένουν κρεμασμένες για μήνες, ενώ τα υλικά της ΚΝΕ ξηλώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

 

Όσο και να προσπαθεί η δημοτική αρχή Τρικάλων να βάλει εμπόδια στη πολικτική δραστηριότητα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, δε θα της περάσει. Η απάντηση θα δωθεί από τα μέλη και του φίλους της ΚΝΕ, του νέους που προβληματίζονται για το αύριο και έχουν ανησυχίες, με τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ  9 και 10 Σεπτέμβρη στο Μύλο Ματσόπουλου.  

 

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του οδηγητή στήνεται με τις δυνάμεις των μελών και φίλων του κόμματος και της ΚΝΕ, με τη συμβολή της νεολαίας του τόπου μας, χωρίς σπόνσορες και χορηγούς, μακριά από εξαρτήσεις επιχειρηματικών συμφερόντων και οριοθετήσεις μιντιακών επιδιώξεων. Φωνή της ΚΝΕ είναι η φωνή των μελών της και των φίλων της που φτάνει καθημερινά στη νεολαία, δια ζώσης, άνθρωπο τον άνθρωπο, στους χώρους που σπουδάζει και εργάζεται, εκεί που χτυπά η καρδιά της νεολαίας που αντιστέκεται στην εικονική πραγματικότητα που μας σερβίρουν.

 

Τώρα αν ενοχλείται η δημοτική αρχή για δήθεν ρύπανση, ας μαζέψει τα σκουπίδια και ας βουλώσει καμία γούρνα στους δρόμους της «έξυπνης» πόλης και αν «θίγεται» η αισθητική με τις αφίσες της ΚΝΕ, ας κοιτάξει λίγο στον καθρέφτη και ας θυμηθεί τα κατά περιόδους πολιτιστικά δημιουργήματά της…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.