Τελευταίες Ειδήσεις

Η παρουσίαση του Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη - Ένας θρύλος στον Θρύλο


Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης».


Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής θα τιμά με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Μαρσέλο, θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η ομάδα του Πειραιά φρόντισε να τον παρουσιάσει στον κόσμο του.



Όχι μέσω μιας τυπικής συνέντευξης Τύπου, αλλά για πρώτη φορά στα χρονικά μιας μεταγραφής, μέσα στο γήπεδο, μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους, που έσπευσαν από νωρίς να βρεθούν στις εξέδρες του «Γ.Καραϊσκάκης».



Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν αυτός που παρουσίασε τον Μαρσέλο στο κέντρο του γηπέδου και ευχήθηκε να μείνει στο λιμάνι για πολλά χρόνια.



«Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να βρίσκεται μαζί μας ο Μαρσέλο, να υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο. Του εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και όλοι μαζί όπως είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη νίκες και τίτλους».



Από τη μεριά του ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είπε: «Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ (σ.σ στα ελληνικά η τελευταία πρόταση)», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρσέλο στο χορτάρι του «Γ.Καραϊσκάκης».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.