Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Επισκέψεις στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΤρικάλωνΣτα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων βρέθηκε ο Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, όπου και πραγματοποίησε συναντήσεις με τους διευθυντές, κ. Χρήστο Τρικάλη και κ. Αλέξανδρο Καπανιάρη αντίστοιχα.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής ενημερώθηκε για την εκκίνηση της λειτουργίας εδώ και λίγες εβδομάδες όλων των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Τόνισε ότι για κάθε πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να ανακύψει, ο ίδιος άμεσα και σε συνεργασία τόσο  με το Υπουργείο Παιδείας, όσο και με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, θα εργαστεί για την άμεση αντιμετώπιση και λύση του, όπως το κάνει σταθερά τα τελευταία τρία έτη ως εκλεγμένος Βουλευτής.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής κάθε χρόνο συναντά τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό να ενημερώνεται για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς. Στο πλευρό της μαθητικής και εκπαιδευτικής μας κοινότητας, βρίσκεται άλλωστε συνεχώς, καθώς πάντα συντρέχει και βοηθά για την επίλυση ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας των σχολείων μας.

 

«Τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από τα παιδιά μας», σημειώνει πάντα ο ίδιος. «Πρέπει να φροντίζουμε πολύ και ουσιαστικά για τα μαθητικά τους χρόνια. Είναι η περίοδος, στην οποία  μπαίνουν τα θεμέλια της γνώσης. Είναι η περίοδος που διαμορφώνεται η σκέψη και ο χαρακτήρας του παιδιού. Το σχολείο είναι ο τόπος στον οποίο ο μαθητής γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του. Ο τόπος που διαπαιδαγωγείται και μεγαλώνει».

 

«Ταυτόχρονα, είναι καθήκον μας να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των εκπαιδευτικών, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον μεγάλο αγώνα της μάθησης. Είναι οι άνθρωποι που έρχονται κοντά στα παιδιά μας και που σκοπός της επαγγελματικής τους ζωής είναι να προσφέρουν τη γνώση και συνολικά τη διαπαιδαγώγηση  στους μαθητές. Η σημασία αυτού υψηλή, καθοριστική και πάντοτε αξιέπαινη. Πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα τους και πάντα κοντά σε κάθε δίκαιο αίτημά τους. Προσφέρουν πάρα πολλά».

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.