Τελευταίες Ειδήσεις

Παραδόθηκε το ασθενοφόρο δωρεά της ΙΜ Βαρλαάμ στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας





Μετά από  10ετή και πλέον περιπέτεια παραδόθηκε το ασθενοφόρο δωρεά της ΙΜ Βαρλαάμ στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας στον εξωτερτικό χώρο της μονής με αγιασμό που τέλεσε ο  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Αρχιμ. Βενέδικτο, μοναχούς και ιερείς.


Ο  κ. Θεόκλητος συνεχάρη τον προηγούμενο της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ γέροντα Ισίδωρο για την δωρεά του Ασθενοφόρου αλλά και τον διάδοχό του Αρχιμ. Βενέδικτο για την τόσο σημαντική αυτή προσφορά στους πολίτες του Δήμου αλλά και τους επισκέπτες.


Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου ευχαρίστησε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ για την τόσο σημαντική προσφορά στους πολίτες αλλά και στους διασώστες του ΕΚΑΒ και ζήτησε όλοι με τον τρόπο μας να στηρίζουμε και να βοηθάμε το σημαντικό έργο του ΕΚΑΒ. Ευχαριστήσε και την Βουλευτή Τρικάλων κ. Κατερίνα Παπακώστα η οποία όπως είπε με τον φάκελο του ασθενοφόρου τον συνάντησε και του ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε το ασθενοφόρο να πάει στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας.


Η κ. Παπακώστα,  είπε  πως μετά από πολλές δυσκολίες τελικά το Ασθενοφόρο δωρεά της Μονής Βαρλαάμ παραδίδεται στους πολίτες καισυνεχάρη και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την τάχιστη ανταπόκριση στο αίτημά της.


Ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος ευχαρίστησε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ για την τόσο σημαντική δωρεά αλλά και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την μεσολάβησή του για να έρθει το ασθενοφόρο στον Δήμο και ζήτησε  την πρόσληψη διασωστών. 

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ προηγουμένως επισκέφτηκε και το ΚΥ Καλαμπάκας και στη  συνε΄χεια είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων στο Δημαρχείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.