Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Στο Κανάλι της Βουλής για όλη την πολιτική επικαιρότητα


Στο Κανάλι της Βουλής και στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, «Πρωινή Επισκόπηση», φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας.

 

Ο Λάμπρος Πέγκος και η Λουκία Γκάτσου, παρουσιαστές της καθημερινής εκπομπής, έθεσαν στον κ. Λιούτα ερωτήματα πάνω στη συνολική πολιτική επικαιρότητα.

 

Ο Θανάσης Λιούτας, απαντώντας, τόνισε ότι την απάντηση στον ακραίο λαϊκισμό, τη δίνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από ένα μεταρρυθμιστικό κυβερνητικό έργο και μέσα από μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

 

«Μέσα από πράξεις. Χωρίς «αυταπάτες», αλλά μέσα από πολιτικές ρεαλιστικές και με κατεύθυνση το συμφέρον όλων των πολιτών, της οικονομίας και της πατρίδας μας.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής τόνισε τα ευεργετικά μέτρα, τα οποία εφαρμόζονται στην πατρίδα μας, μέσα στη δύσκολη, ενεργειακή διεθνή συγκυρία που διανύουμε.

 

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία τώρα έρχεται και υιοθετείται και από την ΕΕ. Βρισκόμαστε πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις».

 

Ο κ. Λιούτας, και ως μέλος της Κοινοβουλευτική Επιτροπής, Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας, σχολίασε και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της Εξωτερικής Πολιτικής, τονίζοντας ότι η πατρίδα μας εξοπλίζεται και ενισχύεται. Ενισχύουμε και θωρακίζουμε τις συμμαχίες μας».

 

Αναφορικά, με το ζήτημα της πρωτογενούς παραγωγής, ο Τρικαλινός Βουλευτής περιέγραψε την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται, τα μέτρα στήριξης, καθώς και τον συνεχή αγώνα, ο οποίος δίνεται για τη συνεχή στήριξη όλων των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας.

 

Τέλος, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε το μεγάλο τουριστικό πλεονέκτημα του τόπου μας. Πλεονέκτημα, το οποίο όπως ο ίδιος ανέφερε, μεταφράζεται σε τουρισμό για όλο τον χρόνο. «Ο τόπος μας δέχεται μεγάλο τουριστικό ρεύμα και θα συνεχίσει να δέχεται. Ο θρησκευτικός τουρισμός, γενικότερα ο θεματικός τουρισμός και ασφαλώς ο Μύλος των Ξωτικών που μας αναδεικνύει ως «πρωτεύουσα των Χριστουγέννων», κάνουν ολόκληρο τον Νομό μας, έναν πάρα πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό. Δίνουμε τον αγώνα μας για την καθιέρωση συνεχών και μεγάλων τουριστικών ροών στον τόπο μας όλους τους μήνες του έτους», τόνισε με έμφαση ο κ. Λιούτας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.