Τελευταίες Ειδήσεις

Έντονη βροχόπτωση έπληξε καλλιέργειες βιομηχανικής τομάτας στα ΦάρσαλαΟι μεγάλες ποσότητες βροχής που έπεσαν τις τελευταίες ώρες στην επαρχία Φαρσάλων, είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καλλιέργειες βιομηχανικής τομάτας.

Οι ζημιές εστιάζονται κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέα και σε έκταση περί των 1.200 στρεμμάτων.

Αυτοψία στην περιοχή πραγματοποίησαν το πρωί, ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γούσιας και ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ κ. Σπύρος Σπυρόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο του ΘΕΣΤΟ κ. Χρήστο Σουλιώτη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Ευϋδριου κ. Νίκο Γούσιο και το μέλος της διοίκησης της ΕΟΑΣΝΛ κ. Σωκράτη Αλειφτήρα.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της αυτοψίας, ο αντιδήμαρχος κ. Γούσιας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε ορισμένες ζημιές σε καλλιέργειες βιομηχανικής τομάτας στην περιοχή του πρώην Δήμου Ενιπέα. Άμεσα σπεύσαμε για να δούμε από κοντά την κατάσταση με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ. Ως Δήμος Φαρσάλων θα κινήσουμε τη Δευτέρα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναγγελίας ζημίας, ώστε να αναλάβει ο ΕΛΓΑ».Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.