Τελευταίες Ειδήσεις

Υποψήφιος με τον Θοδωρή Αλέκο ο Ηλίας Βασταρούχας


Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Δημα΄ρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΣ Νέας Ζωής Ηλίας Βασταρούχας αναφέροντας:

Αγαπητοί Συγχωριανοί, Αγαπητοί Φίλοι

 Πολλοί από εσάς με γνωρίζατε, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγοτερο. Παρόλα αυτά όμως το 2019, με την ψήφο σας με τιμήσατε,με εκλέξατε και σας ευχαριστώ από καρδιάς. Πλέον μετά από τρία (3) έτη γνωριζετε ποιος είμαι και το όραμα που έχω για τα χωριά της Αύρας και της Νέας Ζωής. Όσον αφορά το χωριό  που εκπροσωπώ την Νέα Ζωή, ήταν ένα χωριό κατά κοινή ομολογία όλων μας, "ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ και "ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ" για πολλά χρόνια. Τα τελευταία τρία (3) έτη εγιναν πολλές παρεμβάσεις και διάφορα έργα τα οποία ολοι γνωρίζετε και θεωρώ περιττό να αναφέρω.

Επίσης και άλλα έργα έχουν ήδη προγραμματιστεί να γίνουν στο προσεχές χρονικό διάστημα. Χωρίς να θέλω να σας κουράσω ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου εκ νέου στην Κοινότητα της Αύρας του Δήμου Μετεώρων στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, με τον συνδυασμό του κ.Θοδωρη ΑΛΕΚΟΥ. Μαζί ξεκινήσαμε το 2019, μαζί θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. Πορεύτηκα και θα πορευτώ ξανά, δίπλα σε έναν άνθρωπο με αξίες και όραμα για τον Δήμο Μετεωρων, έναν άνθρωπο ο οποίος αγάπησε το χωριό μας από την πρώτη στιγμή, έναν άνθρωπο ο οποίος προσέφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, έναν άνθρωπο που η πορτα του είναι ανοιχτή για όλους ανά πάσα στιγμή, έναν άνθρωπο ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του σε όλα, όταν κάποιοι άλλοι "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" ακόμα και σήμερα που βρίσκεται η Νέα Ζωή. Ζητώ λοιπόν από εσάς να με εμπιστευτείτε και να με τιμησετε ξανά με την ψήφο σας. Πέρα από τους Υπηρεσιακούς λόγους της υποψηφιότητας μου που όλοι γνωριζετε,  νομίζω ότι απέδειξα στην πράξη, την αγάπη μου και την όρεξη για προσφορά που έχω για το χωριό μας. Δεν επαναπαυτηκα στην εκλογή μου. Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, διεκδικώντας το καλύτερο για ολους, γιατι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Σας ευχαριστώ 

Με εκτίμηση και σεβασμό 

           ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ Σπ ΗΛΙΑΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ      ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΡΑΣ

(εκπροσωπώντας το χωριό της Νέας Ζωής) 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΒΑΝΤΟΒΛΑΧΩΝ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.