Τελευταίες Ειδήσεις

Στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο ο Μικέλης Χατζηγάκης
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει πάνω σε ζητήματα που αφορούν την Εκκλησία μας και την Ορθοδοξία. Άλλωστε, η σχέση της οικογένειας Χατζηγάκη με την Εκκλησία είναι διαχρονική και ο Μικέλης Χατζηγάκης έχει μέσα απο άρθρα του και ομιλίες του υπερασπιστεί τον κομβικό ρόλο της Εκκλησίας απέναντι στο Έθνος μας.

 

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο για τις πρωτοβουλίες του που καθιστούν την τοπική Εκκλησία και τη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων βασικό πυλώνα της κοινωνικής ζωής της περιοχής, αλλά και αποκούμπι των οικονομικά ασθενέστερων και των ανθρώπων που έχουν πραγματικές ανάγκες.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης σημείωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό στην εποχή μας να έχουμε Ιεράρχες και κληρικούς με ανοιχτούς ορίζοντες. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συναντώ έναν εξ αυτών, τον Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο, ο οποίος μου επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία πως έχει ένα σημαντικό όραμα για την τοπική μας Εκκλησία. Μπορούμε και οφείλουμε να συνεργαστούμε ώστε να αναδείξουμε περαιτέρω τα Μετέωρα και τις Ιερές Μονές αυτών ως ένα μοναδικό, παγκόσμιο φάρο της Ορθοδοξίας και του Χριστιανικού κόσμου. Είναι βέβαιο πως μέσα από συνέργειες προς αυτή τη κατεύθυνση θα πετύχουμε πολλά στο προσεχές μέλλον».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.