Τελευταίες Ειδήσεις

Στο περίπτερο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στη ΔΕΘ οι υδραυλικοί των Τρικάλων


Την Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν την Κυριακή ο Πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας και τα μέλη της διοίκησης Γιώργος Μίσιος και Νίκος Μπρουζούκης.

Πρώτα απ΄όλα επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, όπου εκεί είχαν θερμή συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Λεωνίδα Μπακούρα και το στέλεχος της εταιρείας Μιχάλη Στεργιόπουλο, ανταλλάσσοντας απόψεις για το κρίσιμο ζήτημα της ενεργειακής ακρίβειας.

Όπως τους εξήγησε ο κ. Μπακούρας, για το φετινό χειμώνα δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως θέμα, αφού υπάρχει επάρκεια σε φυσικό αέριο, τονίζοντας όμως την ανάγκη η κυβέρνηση να προχωρήσει σε γενναίες επιδοτήσεις, για να καλυφθούν οι ανάγκες των νοικοκυριών. Την ερχόμενη Παρασκευή έχει οριστεί μια συνάντηση στη Λάρισα μεταξύ της διοίκησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, του ΤΕΕ, των παρόχων ενέργειας και του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων, όπου θα συζητηθούν ενδελεχώς προτάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας όπως οι λέβητες συμπύκνωσης, οι θερμοστατικές κεφαλές κλπ.

 

                                                                                                    

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.