Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεχίζονται από τον ΕΟΔΥ τα δωρεάν rapid tests στα ορεινά των Τρικάλων.

Στις  8/8/22 έγιναν δειγματοληψίες στην Τ. Κ. Περτουλίου του Δήμου Πύλης , στις 9/8/22 στο Βαθύρευμα και Μεσοχώρα του Δήμου Πύλης, στις 10/8/22 στην Κρανιά και Αγία Παρασκευή ( Τζούρτζια) του Δήμου Μετεώρων και στις 11/8/22 στην Τ. Κ. Δροσοχώριου του Δήμου Πύλης.

Ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Δροσοχωρίου Πέτρος Μπακάλης δήλωσε: ‘’ Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Ιωάννη Κουτσονάσιο Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης και Συντονιστή των ΚΟΜΥ-ΕΟΔΥ  Νομού Τρικάλων , για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της κοινοτικής αρχής Δροσοχωρίου για τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου κατά Covid-19, καθώς και τα δυο μέλη του ΕΟΔΥ ( Ελένη Λάκου και Νίκο Πλαστήρα ) που συμμετείχαν στην διαδικασία,  για την άριστη συνεργασία με όλους όσους ελέγχθηκαν  ( 81 δειγματοληψίες με 5 θετικά). Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Δροσοχωρίου για την υποδοχή και την διευκόλυνση των συμμετεχόντων σε όλη την διαδικασία ‘’.
Ο κ. Κουτσονάσιος δήλωσε: ‘’ Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται δωρεάν rapid tests και μάλιστα στον τόπο κατοικίας ειδικά στις ορεινές κοινότητες . Είμαστε δίπλα σε όποιον χρειαστεί τις υπηρεσίες των κλιμακίων του ΕΟΔΥ’’.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.