Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ



Ο Δήμος Μετεώρων, στα πλαίσια της απαιτούμενης αναβάθμισης των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών, συνέταξε μελέτη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του υφιστάμενου φυσικού χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Καστράκι Μετεώρων με σύστημα συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας πλήρως εναρμονισμένου με τις προδιαγραφές της FIFA. Το έργο περιλαμβάνει στο υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου Καστρακίου, που έχει συνολική αγωνιστική επιφάνεια έξι χιλιάδων εξακοσίων τετραγωνικών μέτρων (6.600,00 m²) περίπου, την τοποθέτηση :

1.       Συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA

2.       Γεωσυνθετικού αποστραγγιστικού συστήματος

3.       Πλήρη εξοπλισμού γηπέδου (νέα γκολπόστ, πάγκοι κ.λπ.)

4.       Τεσσάρων φωτιστικών ιστών για τον φωτισμό του γηπέδου

5.       Αντλητικού συγκροτήματος αυτόματου ποτίσματος αγωνιστικού χώρου

 

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Εσωτερικών στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Φιλόδημος II και Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  για το ποσό των 600.000,00 ευρώ, και ο Δήμος Μετεώρων από ίδιους πόρους δυνάμει της υπ’ αρ. απόφασης 16/2020 Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΩΘΒΕΩΕΛ-ΙΗΨ), για το ποσό των 110.892,00 ευρώ.

Η σύμβαση υπεγράφη ψηφιακά από τον  Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρο Αλέκο και τον ανάδοχο κ.Καρνομουράκη Γεώργιο για λογαριασμό της εταιρίας με την επωνυμία Γ Ι ΚΑΡΝΟΜΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με το διακριτικό τίτλο «Φ/Β ΠΑΡΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Ανδρέα Παπανδρέου 19 ,με την διάρκεια της παρούσας σύμβασης να ορίζεται από την υπογραφή της και μέχρι δώδεκα (12) μήνες.

Ο ανάδοχος θα ξεκινήσει το έργο αρχές Σεπτεμβρίου έτσι ώστε η ολοκλήρωση του να πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Βρίσκεται επιτέλους στην τελική ευθεία ένα «πολύπαθο» έργο που έχει περάσει από σαράντα κύματα και με πολλές παθογένειες που όμως ξεπεράστηκαν και θα παραδοθεί ένα αθλητικό «στολίδι» προς χρήση στην ομάδα του Καστρακίου πρωτίστως, σε άλλους συλλόγους αλλά και σε όλους τους πολίτες του δήμου μας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.