Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Μιχαλάκης: Σταθερά στο πλευρό του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα


Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κολίτσας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι δύο άνδρες ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την διαχρονική στήριξη προς τον Ερασιτέχνη, αποδεικνύοντας στην πράξη πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ενώ παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του σωματείου. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα και η πολύ σημαντική προσφορά του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, που όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μιχαλάκης τους ευχαρίστησε για τα θερμά τους λόγια, εξαίροντας το έργο που γίνεται στον Ερασιτέχνη. Παράλληλα, όπως τόνισε σε δήλωσή του «έχοντας την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, στεκόμαστε ουσιαστικά στο πλευρό του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και όλων των αθλητικών σωματείων του Νομού. Μέσα από το έργο που γίνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία, όλο και περισσότεροι νέοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, αγωνίζονται και διεκδικούν διακρίσεις, και σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί παρά η Περιφέρεια και η Π.Ε. Τρικάλων να αποτελούν ενεργό συμπαραστάτη τους».

Να σημειωθεί πως η Διοίκηση του Ερασιτέχνη παρέδωσε στον Χρήστο Μιχαλάκη ένα εισιτήριο διαρκείας τιμής ένεκεν, ενώ θα ακολουθήσει ανάλογη τιμητική κίνηση και προς τον Κώστα Αγοραστό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.