Τελευταίες Ειδήσεις

Με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης. 


Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, Χρήστο Λιάπη, ο οποίος συνοδευόταν από τον αναπληρωματικό υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός»Αντώνη Ραφτόπουλο, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2022 ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, στο Δημαρχείο της πόλης. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Δρ. Λιάπης στις Δομές του ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ» στην πόλη της Καβάλας. 

Ο κ. Λιάπης, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στους βασικούς στόχους της επόμενης περιόδου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δε θα επιδιώξει μόνον τη βελτίωση των συνθηκών απεξάρτησης και ομαλής επανένταξης των ωφελούμενων του ΚΕΘΕΑ στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και τη δημιουργία προϋποθέσεων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, ευχαρίστησε τον κ. Μουριάδη για τη διαχρονική συνεισφορά του στο έργο που επιτελεί το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός» στην Καβάλα.

Ο κ. Μουριάδης υπογράμμισε πως το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ στην Καβάλα απολαμβάνει της απόλυτης στήριξης τόσο της δικής του διοίκησης, όσο και των διοικήσεων που προηγήθηκαν και άφησε να φανεί ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του εν λόγω φορέα, μέσω της υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Τέλος, ο κ. Ραφτόπουλος σημείωσε πως η βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Καβάλας στο ΚΕΘΕΑ τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και πρόσθεσε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια ειδική εκδήλωση στην πόλη μας, προκειμένου να τιμηθούν όσοι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών, καθώς και εκείνοι οι οποίοι στάθηκαν με κάθε τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έπεσαν θύματα οποιασδήποτε μορφής εθισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.