Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Μπουτίνας- Έλλειψη πληρωμάτων ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Καλαμπάκας



Αξιότιμε κε Υπουργέ ,

Ο Δήμος Μετεώρων είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε έκταση στη χώρα και λόγω των Μετεώρων η Καλαμπάκα η πρωτεύουσα του Δήμου είναι ο δεύτερος –μετά την Ακρόπολη- τουριστικός προορισμός σε επισκεψιμότητα στη χώρα.

Δράττομαι της ευκαιρίας  ,ενώ υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας πρόσφατου περιστατικού με σοβαρό τραυματισμό επισκέπτη στην πόλη , όπου δεν υπήρχαν οδηγοί ασθενοφόρου και ένα μόνο ασθενοφόρο ήταν σε διακομιδή  , με αποτέλεσμα να υπάρχει αναμονή άνω των 45 λεπτών άφιξης του ασθενοφόρου –τελικά με συναίνεση ιδιωτών ιατρών διακομίστηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο  στο Κ Υ Καλαμπάκας που βρίσκεται  2 λεπτά από το κέντρο της πόλης  .

Παλαιότερα βίωσα και ο ίδιος παρόμοια κατάσταση  , όπου μετά από αλλεργικό σοκ ανέμενα άνω των 40 λεπτών σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ,σχεδόν  χωρίς σφυγμό .

Κε Υπουργέ , γνωρίζω πως γενικά η ευαισθησία σας σε τέτοια θέματα είναι σε υψηλό βαθμό και είστε αποτελεσματικός , όπως γνωρίζω όμως ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού γενικότερα στο ΕΚΑΒ ,  όμως σε μια πόλη που τους μισούς και πλέον μήνες το χρόνο η επισκεψιμότητα διπλασιάζει τον πληθυσμό των 10.000 κατοίκων της  ,θεωρώ πως πρέπει να βρεθεί μια λύση για τη στελέχωση ακόμη ενός ασθενοφόρου .

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή τη στιγμή λειτουργεί ένα ασθενοφόρο στη βάση του Κ.Υ.  Καλαμπάκας , αναμένεται ένα ακόμη που είχε γίνει δωρεά από την Ι Μ Βαρλαάμ αλλά ένας  προκάτοχος σας σε προηγούμενη κυβέρνηση το αφαίρεσε από εδώ και το έστειλε αλλού και από τότε πιέζουμε και προς τιμήν σας , ανταποκριθήκατε και δώσατε λύση άμεσα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η μεγάλη προσφορά των πληρωμάτων που υπάρχουν που με ελλείψεις προσπαθούν να καλύψουν τις βάρδιες .

Αξιότιμε κε Υπουργέ , η επιτυχία της πολιτείας έγκειται  στο επίπεδο προστασίας των πολιτών της και  γνωρίζοντας την ευαισθησία σας , σας παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος για τη στελέχωση και ετοιμότητα ενός ακόμη ασθενοφόρου για το Κ.Υ. Καλαμπάκας .

                                                                                                          Με τιμή

                          ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

              ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ        

                                                                                                                    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

                                                                                                  

 

                                                                                      

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.