Τελευταίες Ειδήσεις

Μουσική βραδιά στην Διάβα




Στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της ενορίας μας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. μουσική βραδιά με νοσταλγικές ρετρό μελωδίες. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος & Τριών Νεομαρτύρων Διάβας.

Στην μουσική βραδιά, όπου συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, έπαιξαν τέσσερις καταξιωμένοι μουσικοί: Ιφιγένεια Καραγκούνη (φωνή), Χριστίνα Αλεξανδρή (φλάουτο), Γιώργος Αλεξανδρής (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Ντιροκάλτσης (ακουστική κιθάρα). Οι τέσσερις μουσικοί μας ταξίδεψαν πολλά χρόνια πίσω μέσα από τις μουσικές μελωδίες γνωστών τραγουδιών, αλλά και σε πιο κοντινά τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδούσαν. Η βραδιά ήταν πραγματικά νοσταλγική!

Στη ρύθμιση του ήχου ήταν ο κ. Λάκης Κορδέλας και ο κ. Βαγγέλης Τζιοβάρας. Θερμές οι ευχαριστίες μας στους χορηγούς μας: Δήμος Μετεώρων, Πρατήριο υγρών καυσίμων Ντάρδας (Διάβα Καλαμπάκας), επιχείρηση οικοδομικών υλικών Παππάς (Διάβα & Καλαμπάκα), Ταβέρνα ''Τα Πλατάνια'' (Διάβα Καλαμπάκας). Ευχαριστίες και προς το οινοποιείο ''Λούδας'' για το κρασί που προσέφερε στους παρευρισκομένους.


Στην μουσική βραδιά παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διάβας κ. Φώτης Αλέκος, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρία Φροσυνάκη, η Πολιτευτής κα. Παναγιώτα Δριτσέλη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων κ. Γιώργος Τσιάκαλος.


Έκπληξη της βραδιάς ένα ντουέτο της Ιφιγένειας Καραγκούνη με τον εφημέριο της Διάβας, οι οποίοι τραγούδησαν το τραγούδι ''Αγάπη σ' αγαπάω'', επιλογή του εφημερίου της Διάβας, την μουσική και τους στίχους του οποίου έγραψε ο καθηγητής Δογματικής της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. και μουσικός κ. Χρυσόστομος Σταμούλης και το τραγούδησε πρώτη φορά η Μελίνα Κανά. Μελίνα Κανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.