Τελευταίες Ειδήσεις

Στα Πλατανούλια για την 7η Γιορτή Αχλαδιού ο Θανάσης Παιδής

Σε μία από τις μαζικότερες διοργανώσεις, την 7η Γιορτή Αχλαδιού που πραγματοποιήθηκε στα Πλατανούλια Τυρνάβου, συμμετείχε ο Θανάσης Παιδής.

Μέσα από τη μεγάλη εκδήλωση προβλήθηκε το σημαντικό προϊόν, το οποίο αποτελεί ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία, ενώ η στήριξή του θα πρέπει να είναι διαρκής και πολυεπίπεδη ώστε να προσφέρει προστιθέμενη αξία στην περιοχή.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διοργανωτές, με παραγωγούς και εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων, όπως επίσης με κατοίκους και επισκέπτες, ανταλλάσοντας απόψεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Την 7η Γιορτή Αχλαδιού διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος» με μεγάλη επιτυχία, καθώς παραβρέθηκαν χιλιάδες πολίτες. Συνάμα, η εκδήλωση είχε την υποστήριξη των αγροτικών φορέων της περιοχής, όπως επίσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε στην 7η Γιορτή Αχλαδιού που πραγματοποιήθηκε στα Πλατανούλια. Με αυτή τη διοργάνωση τέθηκε στο επίκεντρο ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της περιοχής. Η παραγωγή αχλαδιών αποτελεί σήμα κατατεθέν της τοπικής κοινωνίας, ενώ έχει τεράστια σημασία σε οικονομικό επίπεδο. Γι’ αυτό και αποτελεί χρέος μας η ολόπλευρη στήριξη των παραγωγών, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους – πολλές φορές δύσκολο – αγώνα, ώστε τα προϊόντα τους να είναι ξεχωριστά και με διεθνή εμβέλεια.

Παράλληλα, οφείλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές, τους υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την εξαιρετικά δυναμική Γιορτή. Δεν χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για μία από τις πλέον επιτυχημένες διοργανώσεις στην περιοχή μας και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από την παρουσία χιλιάδων πολιτών στα Πλατανούλια.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δένδρων – Πλατανουλίων Δημήτρη Ρίζο, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανουλίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος», στον χοροδιδάσκαλο – καθηγητή Φυσικής Αγωγής Βασίλη Ζιώγα που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια, οργάνωση και σκηνοθεσία των χορευτικών παραστάσεων, όπως και σε όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση. Πλέον είναι σαφές ότι η Γιορτή Αχλαδιού αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας.

Κλείνοντας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στους φορείς για την ενίσχυσης και προβολή των προϊόντων με στόχο την ευημερία των τοπικών κοινωνιών» υπογραμμίζει ο Θανάσης Παιδής. 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.