Τελευταίες Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 3 ημέρες λόγω ανεμογεννητριών


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο του νομού Τρικάλων από την Τρίτη 23 και την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, λόγω μεταφοράς ανεμογεννητριών. 


Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων θα ισχύουν από το πρωί μέχρι μέχρι αργά το απόγευμα, ως εξής: 


ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΜΕΤΑΞΥ Δ.Δ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ – Δ/ΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ)


Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:


Στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Λάρισα και στο τμήμα αυτού από το 19ο χλμ (όρια Π.Ε. Λάρισας) έως το 21ο χλμ. από την 12:30 ώρα έως την 15:00 ώρα, καθημερινά για τις ως άνω ημερομηνίες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διέλευση οχημάτων άνω των 100t, που θα κινούνται αντιθέτως, στο ρεύμα κυκλοφορίας Ε.Ο με προορισμό τη Λάρισα, ένεκα αντιδρόμησης φοράς κίνησης εν λόγω τμήματος, κατ΄εφαρμογή της Ζ) σχετικής.


Ανάσχεση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων:


Κατά τη διάρκεια των προαναφερομένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πραγματοποιηθεί ανάσχεση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων που κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισα στο 22ο χλμ αυτής, η οποία θα διαρκέσει έως την είσοδο του τελευταίου οχήματος μεταφοράς στο ρεύμα κυκλοφορίας με προορισμό τα Τρίκαλα.


Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:


Τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται από Τρίκαλα προς Λάρισα, θα εκτρέπονται αριστερά στη διασταύρωση Τυρνάβου (20ο + 500 χλμ. Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων) επί της Επ.Οδού Δαμασίου – Κουτσόχερου με κατεύθυνση τον Τύρναβο.


ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)


– Προσωρινή ανάσχεση κυκλοφορίας σ’ αμφότερα ρεύματα κίνησης επαρχιακού και κοινοτικού οδικού δικτύου που διατρέχει τις γέφυρες «Γεωργανάδων», «Κλοκωτού», «Πετρωτού», «Πηνειάδας» και «Ταξιαρχών», έως ότου διέλθουν με ασφάλεια τα υπερβαρέα οχήματα.


ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ


Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στους κάτωθι κυκλικούς κόμβους:


1. Κυκλικός Κόμβος εισόδου στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 επί της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων στο 56ο χλμ. αυτής.


2. Κυκλικός Κόμβος επί της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων στο 59ο χλμ αυτής με οδούς προς Τρίκαλα, Πύλη και Μεγαλοχώρι.


3. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας – Τρικάλων – Άρτης (Κόμβος Ριζαριού)


4. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας – Τρικάλων – Άρτης στην συμβολή της με την Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας (Κόμβος οδού Καρδίτσης).


5. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας – Τρικάλων – Άρτης στην συμβολή της με την Επ.Ο. Τρικάλων – Μεγ. Καλυβίων(Κόμβος Μεγάλων Καλυβίων).


6. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας – Τρικάλων – Άρτης στην συμβολή της με την Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης (Κόμβος οδού Πύλης).


7. Κόμβος – Δ/ση Γόμφων επί του παλαιού τμήματος της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης.


Κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες, τα βαρέα οχήματα τα οποία θα πραγματοποιήσουν τη μεταφορά των ανεμογεννετριών, θα κινηθούν επί της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων και μέσω της Νέας Περιφερειακής οδού Λάρισας – Τρικάλων – Άρτης θα εισέρθουν επί της Ε.Ο. ΤρικάλωνΆρτης με κατεύθυνση το Μουζάκι.


Κατ’ εξαίρεση, κατά τις ημερομηνίες 23-08-2022 και 25-08-2022 (ημέρες Τρίτη & Πέμπτη), ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν μεταφορές πυλώνων Α/Γ με οχήματα βάρους άνω των 100t, η κίνησή τους στον Κυκλικό Κόμβο επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας – Τρικάλων – Άρτης στην συμβολή της με την Επ.Ο. Τρικάλων – Μεγ. Καλυβίων θα πραγματοποιείται αριστερά και μέσω της Επ.Ο. Τρικάλων – Μεγ. Καλυβίων θα κατευθύνονται προς Μεγ. Καλύβια – Λαζαρίνα – Μουζάκι.


Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σταδιακά και μόνο κατά τα χρονικά διαστήματα διέλευσης των οχημάτων που θα μεταφέρουν τα τμήματα των ανεμογεννητριών από τα ανωτέρω σημεία. Επιπλέον, τα χρονικά διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.