Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεργασία Κώστα Σκρέκα – Γιώργου Γεωργαντά για χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας, ύψους 2 εκατ. ευρώ, στα Τρίκαλα
 Καθοριστικές παρεμβάσεις στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας


Με άμεση συνεργασία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Γεωργαντά, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προωθεί την υλοποίηση τριών μεγάλων έργων αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας, με συνολικό προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ.


Σχετικά με την έγκριση του νέου προγράμματος, ο Τρικαλινός Υπουργός δήλωσε:

«Με δύο πολύ σημαντικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ύψους 2 εκατ. ευρώ, που ενέκρινε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, συμβάλλουμε ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών και των γεωργών μας. Πρόκειται για καθοριστικές παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν την ασφαλή πρόσβαση στη γεωργική γη και τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτό θα έχει ως συνέπεια τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, με προφανείς θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα. Σκοπός μας είναι η λειτουργία ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου και σύγχρονου Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Τρικαλινών αγροτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργαντά για τη συνεργασία αυτή».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.