Τελευταίες Ειδήσεις

Με ικανοποιητική συμμετοχή το Renny Marathon στην Καλαμπάκα

 Με ικανοποιητική συμμετοχή ξεκίνησαν από την πλατεία Καστρακίου το πρωί της Κυριακής οι δράσεις του "Penny Marathon" που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα.

Αρκετοί ήταν οι Καλαμπακιώτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση  των διοργανωτών κι έδωσαν το παρόν τους και συνάμα το μήνυμα τους για την προστασία των αδέσποτων που αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα και στο Δήμο Μετεώρων.

Ο εμπνευστής πραγματοποίησης της εκδήλωσης στην Καλαμπάκα-επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση τονίζοντας ότι με κοινές προσπάθειες μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες ενώ εξέφρασε και τις ευχαριστίες του προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Κερασοβίτη που έδωσε το παρόν του, το ΑΤ Καλαμπάκας, το ΕΚΑΒ και το ΚΥ και τον γιατρό κ. Θανάση Ρουστάνη για την σημαντική τους συνδρομή στην εκδήλωση.

Από την πλευρά της η κ. Ελισσάβετ Μιμικέλη της φιλοζωικής Αθηνών, ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση υπογραμμίζοντας ότι η κοινή προσπάθεια μπορεί να προσφέρει βοήθεια και προστασία στα αδέσποτα και λύσεις στο όλο πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του "Renny Marathon" πραγματοποιήθηκαν δράσεις αναρρίχησης στους βράχους των Μετεώρων, τρέξιμο 5 χιλιομέτρων, πεζοπορία και ποδηλατοδρομία σε διαδρομές που επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές με σκοπό να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες το φυσικό κάλλος της περιοχής ενώ υπήρξαν και εκείνοι που συμμετείχαν μαζί με τους σκύλους τους.

Ο τερματισμός έγινε στην κεντρική πλατεία-Ρήγα Φεραίου- Καλαμπάκας και όλοι δεσμεύτηκαν να επαναληφθεί η δράση και του χρόνου με μεγαλύτερη συμμετοχή και λιγότερα προβλήματα με τα αδέσποτα.

Σημειώνεται τέλος ότι στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία θα διατεθούν για στειρώσεις, εμβολιασμούς και γενικότερα προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων στην περιοχή.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.